• Rojongan panggero +86 18264680815
  • 255554

Sagalana aya ti point of view tina kaamanan produksi, urang ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngalayanan pagawe.

kota Shandong Gaomi Onaibao Protection Buruh Produk Kilang kitu téh produksi jeung jualan perusahaan profésional ti sapatu kaamanan. Diadegkeun dina 1986, pausahaan ieu lokasina di zone ngembangkeun wétan kotana Gaomi dina Shandong Peninsula agglomeration urban jeung angkutan dimekarkeun. Mibanda workshop produksi ngawengku hiji wewengkon 8000 méter pasagi, transportasi merenah tur logistik maju. Éta 10km ti stasiun kareta api, 50km ti bandara Qingdao na 80km ti port Qingdao. Produk nu dijual ka sababaraha wewengkon.

Beberesih sarta Purwokerto of Nubuck Leathe ...

kulit Nubuck mangrupakeun bahan sapatu diala ku nyampurkeun kulit pikeun ngalaan hiji lawon rapih tur seragam tina kulit lajeng dyeing dinya, lantaran tékstur hipu méré jalma rarasaan kandel tur haneut jeung ngajadikeun bahan sapatu ieu paling mindeng ditempo dina sapatu di usum tiis. The nubuck kulit tina sapatu kaamanan ...
Diberesihkeun na Purwokerto of Nubuck Kulit sapatu

Pilihan rupa sapatu kaamanan

sapatu kaamanan, ogé katelah sapatu kaamanan seueur, tingal sapatu nu dipaké dina workplaces béda atawa kudu ngajaga kaka jeung leg tina tatu pikeun jenis husus tangtu karya. The sapatu kaamanan bisa kasarna dibagi jadi opat kategori. Numutkeun industri béda, rupa béda tina safet ...
Pilihan rupa sapatu kaamanan