• Mbështetje Call +86 18264680815
  • 255554

Çdo gjë janë nga pikëpamja e sigurisë së prodhimit, ne bëjmë çmos për të shërbyer punëtorët.

Qyteti Shandong Gaomi Onaibao Mbrojtja e Punës Produktet Fabrika është një prodhimit dhe shitjes ndërmarrje profesionale e këpucë të sigurisë. E themeluar në vitin 1986, kompania është e vendosur në zonën lindore e zhvillimit të qytetit Gaomi në aglomerat Shandong Gadishullit urbane me transport të zhvilluar. Ajo ka një punëtori të prodhimit që mbulojnë një sipërfaqe prej 8000 metra katror, ​​transporti i përshtatshëm dhe zhvilluar logjistikës. Ajo është 10 km nga stacioni hekurudhor, 50 km nga aeroporti Qingdao dhe 80 km nga porti Qingdao. Produktet janë shitur në rajone të shumta.

Pastrimi dhe mirëmbajtja e Nubuck leathe ...

lëkure Nubuck është një material i këpucëve të marra duke e trajtuar lëkurë të vë në dukje një pëlhurë zoti dhe uniforme të lëkurës dhe pastaj ngjyrosje atë, sepse cilësi delikate jep njerëzve një ndjenjë të trashë dhe të ngrohtë dhe e bën këtë material këpucëve më shpesh shihet në çizme në dimër. Nubuck lëkure e këpucë të sigurisë ...
Pastrimi dhe mirëmbajtja e Nubuck lëkure Shoes

Zgjedhja e llojeve të këpucë të sigurisë

këpucë të sigurisë, i njohur gjithashtu si këpucë të sigurisë, i referohen këpucë që janë të veshur në vendet e punës të ndryshme ose kanë nevojë për të mbrojtur këmbë dhe këmbë nga plagët për lloje të caktuara të veçanta të punës. Këpucë të sigurisë mund të ndahet përafërsisht në katër kategori. Sipas industri të ndryshme, lloje të ndryshme të Safet ...
Zgjedhja e llojeve të këpucë të sigurisë