• Dhukungan telpon +86 18264680815
  • 255554

Kabèh saka titik tampilan saka safety produksi, kita apa kita paling apik kanggo ngawula buruh.

kutha Shandong Gaomi Onaibao Protection Labor Products Factory punika produksi lan dodolan perusahaan profesional saka kepanjen. Founded in 1986, perusahaan iki dumunung ing zone pembangunan wétan kutha Gaomi ing Shandong Peninsula aglomerasi kutha karo transportasi berkembang. Wis workshop produksi panutup area 8000 meter persegi, transportasi trep lan logistics dikembangaké. Iku 10km saka stasiun sepur, 50km from Qingdao lan 80km saka port Qingdao. Produk sing didol kanggo macem-macem wilayah.

Cleaning lan Maintenance saka Nubuck Leathe ...

kulit Nubuck minangka materi sepatu dijupuk kanthi ngobati kulit kanggo mbabarake kain apik lan seragam saka kulit lan banjur dyeing iku, amarga tektur alus menehi wong sing koyo nglukis lan anget lan ndadekake materi sepatu paling asring katon ing boots ing mangsa. The nubuck kulit sepatu safety ...
Reresik lan Maintenance saka Nubuck Kulit Sepatu

Pilihan saka jinis sepatu safety

kepanjen, uga dikenal minangka sepatu safety, waca sepatu sing rusak ing papan kerja beda utawa kudu nglindhungi mlaku lan wentis saka ciloko kanggo jinis khusus tartamtu saka karya. Shoes safety kasar bisa dibagi dadi papat kategori. Miturut industri beda, beda jinis safet ...
Pilihan saka jinis sepatu safety